Webapplicaties en verschillen
Wij zijn ervaren in het bouwen van verschillende soorten applicaties. Lees hieronder over twee applicatievormen die steeds meer gebruikt worden. Wij adviseren u graag over het applicatietype dat past bij uw budget en wensen.

Progressive web apps bouwen
Een progressive web application (PWA) is een combinatie tussen een mobiele website en een native app. Zo’n native app moet door de gebruiker vanuit de app-store geïnstalleerd worden, terwijl de PWA gewoon via een link beschikbaar is; en dat op alle devices. Ook updates worden automatisch getoond. Een ander voordeel is dat gebruikers een progressive web app vaak prettiger vinden dan een mobiele website, omdat het hele scherm benut wordt.

Hybride apps ontwikkelen
Een hybride app (ook wel wrapper-app genoemd) is in de basis opgebouwd zoals een native app, maar wordt geactualiseerd zoals een website of web app. Niet voor elke update is zodoende een nieuwe release in de store nodig. Dit geeft een hybride app de flexibiliteit van een web app. Ook is de hybride app platformonafhankelijk. Deze kan dus zowel op Android als iOS (Apple) mobiles gebruikt worden en daarmee bespaart u kosten.

Progressive web app projecten
Wij zijn trots op de progressive web app projecten die wij bouwden:

  • Simfuny

Gebouwde hybride apps
In andere projecten was de bouw van een hybride app een logischer keuze:

  • FNV/Menzis
  • Mooi Gorinchem
  • Regio-Voetbal
  • Simfuny

Doorpraten over webapplicaties, hybride of PWA?
Neem contact op met Mels van Kooten, eigenaar van web development bureau Stijlloos: (0183) 63 53 33 of mels@stijlloos.nl.