Een veilig online klantbeheer- en projectensysteem is 24/7 bereikbaar voor medewerkers en klanten van Mourik International industrieel concern.

Bouw veilig klantbeheer- en projectensysteem

Mourik International heeft al ruim dertig jaar een uitstekende reputatie op het gebied van industriële reiniging. Mourik wilde graag dat alle informatie, afspraken en betalingen per project inzichtelijk zouden worden voor alle projectmanagers. Dit zowel voor account- en projectmanagers van Mourik International zelf, als aan de kant van haar klanten. De applicatie voor projectmanagement en CRM droeg bij aan het succesvol binnenhalen van werk en won bovendien een innovatieprijs.

“Maatwerk, van design tot onderhoud”
Stijlloos heeft een afgeschermd klanten- en projectensysteem ontworpen en bouwde dit vervolgens als online applicatie. Handig, omdat de accountmanagers van Mourik International veel onderweg zijn. Zij hebben altijd en overal toegang tot het systeem. Ons Stijlloos-team vernieuwde het systeem in de loop der jaren regelmatig. Soms grondig, en soms in de vorm van het doorvoeren van kleinere wijzigingen op verzoek.

Innovatieprijs voor project- en CRM-systeem
Vooral de beveiliging is een belangrijke factor bij de ontwikkeling van het klanten- en projectensysteem. Samen met de ICT-afdeling van Mourik International gaven we hier, al in de fases van functioneel en technisch ontwerp, extra aandacht aan. Daarna zijn we het projecten- en CRM-systeem gaan bouwen, met als resultaat een afgeschermde omgeving waarin klanten hun eigen projecten en voortgang kunnen bekijken. 

Slim rechtensysteem voor beheer
Het CRM- en projectensysteem is zó ontwikkeld dat projectmanagers van Mourik International eenvoudig nieuwe klantomgevingen kunnen aanmaken. Daarbinnen kunnen ze de projecten, sub-projecten en klantenaccounts beheren. Ook zijn ze in staat toegang aan klanten te verlenen of te beperken. Zo kunnen de klanten van Mourik per project variërende informatie bekijken.

Hoge eisen aan CRM- en projectensysteem
Stijlloos verzorgt de hosting van de internetapplicatie en onderhoudt het Drupal CMS. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat alle veiligheidsupdates worden verwerkt in Mouriks projecten- en klantensysteem. Er zit een mooi stuk techniek in de applicatie verwerkt. Maar we zijn er vooral trots op dat het CRM- en projectensysteem bijdraagt aan het succes van onze klant, Mourik International.

Project details

Mourik International

 Afgeschermd klanten- en projectensysteem

2008

Innovatief CRM- en projectensysteem

Drupal

Diensten Hosting Support Technologie verkenning Web development

Een veilig online klantbeheer- en projectensysteem is 24/7 bereikbaar voor medewerkers en klanten van Mourik International industrieel concern.
Een veilig online klantbeheer- en projectensysteem is 24/7 bereikbaar voor medewerkers en klanten van Mourik International industrieel concern.

Ook project- en CRM-systeem voor uw bedrijf?

Neem contact op met Mels van Kooten