Stijlloos bouwde Flabber: een innovatief platform dat alle hits en virals verzamelt en presenteert. Daarmee is Flabber zowel de leukste als de slimste nieuws site van Nederland.

Bouw leuke nieuws site met slimme technieken

Flabber.nl: dat is de leukste en meest slimme site van Nederland! Flabber.nl zoekt alle hits en virals bij elkaar. De vele bezoekers bekijken op hun gemak de leukste filmpjes, mooiste achtergrondartikelen en grappigste fotocompilaties. De website, waar bijvoorbeeld New Kids groot is geworden, is gebouwd met de slimme technieken van Stijlloos. 

“Geavanceerde web techniek met eindeloze opties”
Toen Flabber in een nieuw stadium terecht kwam, zochten zij een webbouw partij met meerdere Drupal specialisten. Flabber klopte daarom aan bij de web developers van Stijlloos en zo konden we aan de slag met diverse projecten. Onze eerste opdracht was het maken van een oneindig artikel scroller.

“Ik stel de persoonlijke, doelgerichte en snelle service van Stijlloos zeer op prijs.”
Trends- en nieuwswebsite Flabber

Bouw slimme artikel scroller voor nieuws site
Bijzonder aan de artikel scroller die Stijlloos bouwde, is dat de complete web pagina wordt geladen wanneer de bezoeker naar beneden scrolt. Dit in plaats van alleen de artikelen, wat normaal gesproken gebeurt. Doordat de banner en het gerelateerde nieuws meebewegen, creëren we met deze artikel scroller techniek het idee dat je naar een andere pagina gaat. Om de beleving vast te houden moet het laden in een supersnel tempo gaan. Naast de snelheid bestaat de extra uitdaging eruit de artikelen in de juiste volgorde te laden en tussendoor de advertorials te laten verschijnen. Daarnaast innoveren wij onze techniek voortdurend voor het tonen van gerelateerd nieuws of verbeteren van geavanceerd zoeken.

Nieuws site met geavanceerd content archief
De webbouwers van Stijlloos losten ook een archiveringsprobleem op voor de slimme nieuws site. Oude artikelen moesten in een archief komen en nieuwe artikelen moesten automatisch na twee maanden worden gearchiveerd. Ook de afbeeldingen moesten verplaatst worden, zodat Google ze niet meer kan indexeren. Hiervoor ontwikkelden we een complex innovatief systeem voor de redactie van Flabber. Daarbij is het voor de redactie mogelijk om gearchiveerde berichten mét de afbeeldingen naar wens weer online te publiceren. 

Snelle en veilige nieuws website
Flabber genereert met tienduizenden unieke bezoekers per dag veel dataverkeer. Support van Stijlloos is erop gericht om dit verkeer aan te kunnen en ervoor te zorgen dat de website snel blijft laden. Daarnaast is beveiliging erg belangrijk. Zo hebben hackers het vaak gemunt op dit soort websites. Zij hebben het, dankzij onze beveiligingsmaatregelen, zwaar.

“Snelle nieuws site – ook met veel traffic en sterke beveiliging.”

Flexibele web bouwer werkt in weekend
Stijlloos is erg flexibel: als er problemen zijn, dan pakken wij ze zo snel mogelijk op en komen we met een oplossing. Zo komt het voor dat we ’s avonds of in het weekend nog aan de slag gaan. Zo kunnen de vele bezoekers rustig verder kijken en is onze opdrachtgever tevreden: daar doen we het voor.

Project details

Flabber.nl wordt uitgegeven door VICE Nederland BV

Flabber.nl

2016

High traffic nieuws website

Drupal

Diensten Web development Support

Stijlloos bouwde Flabber: een innovatief platform dat alle hits en virals verzamelt en presenteert. Daarmee is Flabber zowel de leukste als de slimste nieuws site van Nederland.
Stijlloos bouwde Flabber: een innovatief platform dat alle hits en virals verzamelt en presenteert. Daarmee is Flabber zowel de leukste als de slimste nieuws site van Nederland.

Ook redactietool voor uw high traffic nieuws site?

Neem contact op met Mels van Kooten