Het personeel van Stijlloos in actie

Wie we zijn

Stijlloos is een web development bureau dat bouwt wat we u beloven. Onze klanten waarderen onze klantgerichtheid, samenwerkende houding en persoonlijke aanpak. Dit maakt ons, samen met onze gedrevenheid op het gebied van webtechnologie, een web- en appbouwer waarvan u op aan kunt, en bovendien een goede sparringpartner. Zie onze projectreferenties.

Doen waar we goed in zijn
Stijlloos bouwt websites, apps en webtoepassingen op basis van een aangeleverd grafisch- en interactie ontwerp. Dat doen we met de best beschikbare (open source) technologie in combinatie met jarenlange ervaring en de drive om voortdurend te innoveren.

Stijl-loos focust op wat-wel

Wij ontwerpen dus zélf nooit. Dat verklaart onze naam: Stijl-loos. Uiteraard hebben wij wel oog voor de voor- en achterkant van een website of app, en geven wij graag advies als het gaat om de technische haalbaarheid of wenselijkheid. Bovenal focussen wij op dat waar we goed in zijn: technische ontwerpen creëren, bouwen en supporten.

Wat we doen, doen we goed

Stijlloos realiseert websites, apps en webtoepassingen op basis van Drupal CMS. Zo gebruiken wij graag doorontwikkelde open source technieken om maatwerk oplossingen te bouwen. Koppelingen met bestaande CRM-, administratie- of projectsystemen, e-commerce, complexe of zware content, multikanaal output of meertalige projecten: meermaals gingen wij de uitdaging naar volle tevredenheid van onze klanten aan.

Hosting, support en advies

Naast het bouwen zorgen we ook voor een optimale hosting van uw Drupal website, app of andere toepassing. Wat betreft het onderhoud kunt u vertrouwen op ons dedicated team, dat ook buiten kantoortijden klaarstaat. Bijvoorbeeld om updates ’s nachts door te voeren of problemen snel op te lossen. Naast de bouw van websites, apps en andere toepassingen, levert Stijlloos een aantal aanvullende diensten rondom webtechnologie. Denk aan strategie advies, technologieverkenningen en security audits. Zie ook Wat we doen.

Hoe we werken

Prettig samenwerken vinden we belangrijk bij Stijlloos. Daarom vindt u in Mels van Kooten, de eigenaar, een vast aanspreekpunt. Hij heeft zelf een technische achtergrond en stuurt met die kennis de rest van het team aan.

Scrum, agile of projectaanpak

Heeft u een groter project, dan kunnen we scrum- en agile technieken toepassen. In de meeste gevallen maken we een begroting of offerte op basis van de voorgesprekken, waarbij deze documenten ook dienen als uitgangspunt voor de bouw. U weet dus vooraf wat u krijgt tegen welke investering.

Open communicatie, tevreden klanten

Tijdens de bouw blijven we regelmatig met u in gesprek, zodat u de regie houdt en wensen kunt bijsturen. Heeft dit invloed op planning en begroting, dan bespreken we dit tijdig met u. Zie voor tevreden klanten ook onze projectreferenties.

Team met snelle denkers

In 2008 heb ik, Mels van Kooten, Stijlloos opgericht. Zelf heb ik al ruim 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites, apps en andere webtoepassingen. Trots ben ik op de projecten die wij afgelopen jaren hebben gehad en het team dat mij deze projecten met mij draait. Zie onze projectreferenties.

Altijd in ontwikkeling

Mijn team bestaat voornamelijk uit jonge professionals, met daarnaast ook senioriteit. Dit betekent de sterke combinatie van snelle denkers die actuele kennis paraat hebben, met klant- en projectervaring. Als team ontwikkelen we ons voortdurend verder om zo altijd de nieuwste technieken te kunnen leveren en u de beste dienstverlening te bieden.

Denken in mogelijkheden

Wij denken in mogelijkheden en zo betaalt u niet voor een standaardoplossing die net niet biedt wat u nodig heeft. Wij denken verder en gaan door totdat u als klant tevreden bent. Wij hebben al een diverse mooie projecten op onze naam staan, maar voor uw project is er altijd ruimte. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen en hopelijk mogen wij u laten zien wat we in huis hebben.