Alles wat je moet weten over de AVG-wet

Alles wat je moet weten over de AVG-wet

Ben je nog niet helemaal op de hoogte wat de nieuwe AVG-wet precies veranderd? Met deze blog kom je achter alles wat je moet weten over de AVG-wet.

Google: Het product dat ben jij

Google: Het product dat ben jij

Is het terecht dat alleen Facebook zich moet verantwoorden terwijl er nog veel meer partijen zijn die ook data over gebruikers verzamelen? En wat voor data verzamelen ze eigenlijk allemaal?

Stresstest voor schaatskoorts

Stresstest voor schaatskoorts

Op sommige websites komen bijna geen bezoekers. De doelgroep is erg klein of de content is niet relevant. Schaatsmolentochten.nl, de officiële website van de Molentocht die wij al jaren in beheer hebben, is zo’n website. Vrijwel niemand bezoekt de website, totdat het gaat vriezen.

Stageperiode Kevin en Dylan

Stageperiode Kevin en Dylan

Na een super leuke periode van 6 maanden hard werken zit onze stageperiode er helaas weer op. We hebben enorm veel geleerd, nieuwe ervaringen opgedaan en vooral erg veel plezier gehad. In dit aller eerste blog artikel van Stijlloos delen wij onze stage en werk ervaring die we hier hebben opgedaan. We hebben ook een leuk video fragment met daarop afgebeeld hoe we onze dag op Stijlloos doorbrengen.