Drupal

Drupal is een modulair CMS platform. Een content management systeem stelt u in staat om zelf uw website actueel te houden. Hiervoor is geen programmeerkennis nodig. Iedereen in uw organisatie kan direct met onze implementatie van Drupal CMS overweg. Goede en actuele content kan in grote mate bijdragen aan het zakelijk succes van uw website.

Drupal commerce

Drupal CMS kan ook worden ingezet voor e-Commerce toepassingen, of webshops. Daarmee vormt het een tegenhanger van het bekende en veel gebruikte Magento platform. Naast beide producten is er een veelvoud aan maatwerk (SAS) webshops beschikbaar in de markt. Stijlloos is een gespecialiseerd Drupal bedrijf, en zet dus altijd Drupal Commerce in.

Android en iOS apps

U wilt smartphone gebruikers toevoegen aan uw strategie? U heeft de keuze uit een mobiele websites, of een app. Apps kennen weer twee hoofdstromingen: native apps, of wrapper-apps. Stijlloos ontwikkelt apps met het Ionic platform. Ionic is uitstekend te combineren met Drupal. Zo ontstaat de mogelijkheid om uw website én app te beheren vanuit één CMS.