Drupal

Drupal is een modulair CMS platform. Een content management systeem stelt u in staat om zelf uw website actueel te houden. Hiervoor is geen programmeerkennis nodig. Iedereen in uw organisatie kan direct met onze implementatie van Drupal CMS overweg. Goede en actuele content kan in grote mate bijdragen aan het zakelijk succes van uw website.

Drupal commerce

Drupal CMS kan ook worden ingezet voor e-Commerce toepassingen, of webshops. Daarmee vormt het een tegenhanger van het bekende en veel gebruikte Magento platform. Naast beide producten is er een veelvoud aan maatwerk (SAS) webshops beschikbaar in de markt. Stijlloos is een gespecialiseerd Drupal bedrijf, en zet dus altijd Drupal Commerce in.

Android en iOS apps

U wilt smartphone gebruikers toevoegen aan uw strategie? U heeft de keuze uit een mobiele websites, of een app. Apps kennen weer twee hoofdstromingen: native apps, of wrapper-apps. Stijlloos ontwikkelt apps met het Ionic platform. Ionic is uitstekend te combineren met Drupal. Zo ontstaat de mogelijkheid om uw website én app te beheren vanuit één CMS.

HTML5

HyperText Markup Language 5 (HTML5) is de nieuwste, afgewerkte versie van de HTML-standaard. Deze nieuwe taal bevat de functionaliteit van zowel HTML als XHTML. Verder corrigeert HTML5 ook de kleine foutjes van zijn voorganger en levert hij betere ondersteuning voor webapplicaties. HTML5 wordt voornamelijk gebruikt om de structuur te bepalen van uw website.

Ionic

Ionic is een Mobiele app development framework wat zich focust op het maken van Hybride Apps. Ionic zorgt grotendeels voor de samenhang van onderliggende talen, bepaald de structuur en regelt het uiterlijk van uw applicatie. Met verschillende plug-ins zoals Cordova is het vervolgens erg eenvoudig om een Hybride App te ontwikkelen.

Angular 2

Angular 2 is gemaakt door een groep developers die werken voor Google. Het is een open-source front-end web applicatie platform en biedt erg veel voordelen. Het is namelijk erg flexibel voor uw applicatie en tevens enorm snel.