Over ons

Stijlloos is een webdevelopmentbedrijf, gevestigd in Gorinchem. We zijn een echt technologiebedrijf. We ambiëren de rol van webbouwer, maar vooral van meedenker op het gebied van webtechnologie. Stijlloos bestaat uit 6 medewerkers.

Stijlloos bouwt websites en apps op basis van een aangeleverd grafisch- en interactie ontwerp. Dat doen we met de best beschikbare technologie, ondersteund door jarenlange ervaring.

Stijlloos ontwerpt zélf nooit. Dat verklaart onze naam: Stijl-loos. Stijlloos realiseert websites op basis van Drupal CMS. We bouwen niet alleen websites, we zorgen ook voor een geoptimaliseerde hosting voor onze Drupal websites. Nadat uw nieuwe website in productie is genomen, verzorgen we ook het onderhoud. Naast de bouw van websites levert Stijlloos een aantal aanvullende diensten rond webtechnologie, zoals strategie advies, technologieverkenningen, en security audits.

Hoe lang bestaat Stijlloos?
Stijlloos in opgericht in 2008. Oprichter Mels van Kooten heeft ruim 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites. Na vijf mooie jaren in Groot-Ammers is het bedrijf in juli 2013 verhuisd naar Gorinchem.