Web development

Web development kent verschillende moderne varianten. Mobiele websites, responsive of adaptive webdesign. Welke variant past bij uw doelgroep en online strategie?

Online strategie

Website, Apps, Social media. Welke aanpak past bij uw doelgroep, en in welke volgorde kunt u deze onderdelen uitrollen? En, hoe meet u de effectiviteit van uw aanpak? Stijlloos adviseert.

Technologie verkenning

Welke technische oplossingen bestaan er voor úw vraagstuk? Stijlloos bekijkt samen met u wat de beste aanpak is, die past binnen uw budget. Samen met uw organisatie doen we kort vooronderzoek naar de haalbaarheid.

Drupal Security Audit

Een belangrijk, maar vaak onderschat onderdeel van een online strategie is veiligheid. Inbraak op uw website kan tot omzetverlies of imagoschade leiden. Stijlloos houdt uw security tegen het licht.

Support

Stijlloos heeft diverse mogelijkheden om maatwerk support voor uw organisatie te leveren. Wij leveren een support strippenkaart, of een maatwerk SLA. Aan u de keuze!

Hosting

Voor onze webprojecten verzorgt Stijlloos hoogwaardige, voor Drupal CMS geoptimaliseerde hosting tegen een aantrekkelijk tarief. Dagelijkse back-ups en hosting support.

Single-Page Apps

Een Single Page Application (SPA) is een applicatie/website waarbij de pagina nooit in zijn geheel herlaadt. Voor de gebruiker is het één enkele pagina waarop alles gebeurt. Alle communicatie gebeurt onderhuids; uiteraard ziet de gebruiker continue nieuwe informatie, maar het gaat altijd om deeltjes van de site die worden geladen en getoond.

Progressive Web Apps

Een Progressive Web Application (PWA) is een applicatie/website gebouwd met webtechnologie die zich gedraagt als een app. Dat brengt diverse voordelen met zich mee. Voor de gebruikers is de drempel tot installatie een stuk lager doordat de app ook offline beschikbaar is. Daarnaast vinden gebruikers een Progressive Web App vaak prettiger dan een mobiele website, omdat het hele scherm van een mobiel apparaat benut wordt.

Hybride Apps

Combinatie van een Native- en een Webapp. Een Hybride-app heeft de flexibiliteit van een Webapp, maar is platform onafhankelijk en kan gebruikmaken van bijna al de functies van de smartphone.